Het nieuwe kampprotocol is beschikbaar en vind je op  https://www.samenopkamp.nl/Let op: overnachtingen zijn in ieder geval t/m 20 april niet mogelijk. Je kunt dit protocol dus wel alvast gebruiken voor de voorbereidingen, maar houd er rekening mee dat overnachtingen ná 20 april misschien ook nog niet mogelijk zijn. Het is erg onzeker hoe het coronavirus zich de komende tijd ontwikkelt. Denk daarom ook na over een plan B voor je overnachting, zoals een datum later in het voorjaar of een leuke dagactiviteit. Zodra kampen mogelijk zijn delen we dat direct op samenopkamp.nl.  

Het protocol is wederom samengesteld door kindervakantieorganisaties, NJR in samenwerking met Nederlands Jeugdinstituut (NJI) en onderschreven door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. 

Scoutinglabel- en kampeerterreinen
Op kamp gaan met groepen kinderen en jongeren is nog niet mogelijk, maar niet alle Scoutingkampeerterreinen zijn gesloten. Met je gezin of een gezelschap van twee personen kun je op  Scouting Labelterrein Dwingeloo, nu al terecht. Scouting Labelterrein Dwingeloo is in de meivakantie van 30 april t/m 9 mei voor gezinnen en gezelschappen van maximaal 2 personen geopend. Ook op een aantal andere labelterreinen kun je als gezin of gezelschap van maximaal twee personen kamperen. Kijk op labelterreinen.scouting.nl voor een volledig overzicht van alle terreinen, de bijbehorende websites en contactgegevens. 

Nederlands 

Direct reserveren

Jouw kamp in
Dwingeloo? Je kunt direct reserveren via Scouts Online.

 

Direct reserveren!

Scouting Labelterrein Dwingeloo

... 22 hectare bos
... 15 kampeervelden
... gratis gebruik van pionierhout
... kosten € 4,50 p.p.p.n.
... schitterende omgeving