Je bord vergeten, bestek kwijt? Of wil je een leuke badge of naambandje kopen als herinnering aan je kamp in Dwingeloo?

We hebben op het Scouting Labelterrein Dwingeloo een Scoutshop met diverse leuke artikelen: Badges, naambandjes, ansichtkaarten, dasringen, zakmessen, insignes, zaklampen, etc. We hebben niet de hele voorraad van Scoutshop-artikelen, maar we kunnen het voor je bestellen en in de meeste gevallen, nog dezelfde week op het terrein. Naast Scoutshop-artikelen verkopen we ook zaken als vuilniszakken, sisaltouw en petroleum.

Ansichtkaart

Postcard Scouting Labelterrein Dwingeloo

Send a nice postcard to friends & falily at home? Buy your postcard(s) at the campstaff to let others know how much fun it is in Dwingeloo!

€ 0,25 per item

Badge Scouting Labelterrein Dwingeloo

The one and only badge from Scouting Labelterrein Dwingeloo! A must have if you camped at Scouting Labelterrein in Dwingeloo. Will it be on your uniform?

€ 2,- per item

Woggle Scouting Labelterrein Dwingeloo

Lost your woogle or do you want a unique item as a remembrance of your camp in Dwingeloo? Our woggles are provides with a unique firestamp of de siepel! It's also possible to stamp them your yourselve (with the help of our campstaff).

€ 1,70 per item

Nameband Scouting Labelterrein Dwingeloo 2018

Been on camp in Dwingeloo? Then buy such a nice nameband. Is great. Also on your uniform! And a must have for the real collector.

€ 0,30 per item

Direct reserveren

Jouw kamp in
Dwingeloo? Je kunt direct reserveren via Scouts Online.

Direct reserveren!

Scouting Labelterrein Dwingeloo

... 22 hectare bos
... 15 kampeervelden
... gratis gebruik van pionierhout
... kosten € 4,50 p.p.p.n.
... schitterende omgeving